به گزارش جام جم آنلاین، تیم ملی فوتبال فلسطین در جام ملت های آسیا موفق شد در گروهی که تیمهای ایران، امارات و هنگ کنگ حضور داشتند با پیروزی برابر هنگ کنگ و کسب تساوی برابر امارات برای نخستین بار در تاریخ راهی مرحله حذفی جام ملتهای آسیا شود.
تیم ملی فوتبال فلسطین در حالی در این مسابقات حضور دارد که این کشور تحت حملات شدید از سوی ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد و فوتبال یکی از دلخوشیهای این روزهای مردم این کشور است.
«جبریل الرجوب» رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین در گفتگو با پایگاه خبری «الجزیره» به وضعیت این تیم در این مسابقات پرداخته است.
رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین در خصوص مفهوم فوتبال در نظر مردم غزه گفت: ما خانواده فوتبال فلسطین معتقدیم که این ورزش میتواند ابزار خوبی برای افشای رنج مردم فلسطین و برجسته ساختن عزم و تعهد آنها برای دستیابی به اهدافشان باشد. موفقیت تیم ملی در میان چنین وضعیت وحشتناکی که هزاران نفر در میان ویرانیها، جنایات و نسل کشی دفن شده اند باعث میشود بازیکنان ما تلاش کنند تا چیز ارزشمندی برای مردم خود به دست بیاورند. صعود به مرحله حذفی جام ملتهای آسیا یک دستاورد بزرگ و پیام آور امید برای مردم فلسطین است.
وی در خصوص دشواریهای این تیم برای تمرین و آماده سازی برای این مسابقات گفت: به هیچ عنوان کار آسانی نبود. ما بازیکنان خیلی خوبی در فلسطین داریم که نمیتوانند به دیگر تیمها بپیوندند. اما ما هرگز تسلیم نخواهیم شد. در کرانه باختری سعی دارند همه را خفه کنند. آنها میخواهند همه بروند، اما ما آنجا هستیم و آنجا خواهیم ماند. علی رغم شکافی که رژیم اشغالگر بین فلسطین و غزه ایجاد کرده است، اما ما با هم متحدیم. در بین تیمهای ورزشی، تیم فوتبال تنها تیمی است که در حال حاضر فعال است، بنابراین ما سعی میکنیم همه بازیکنان را خارج از فلسطین نگه داریم تا برای راهیابی به جام جهانی ۲۰۲۶ تلاش کنیم و در رویدادهای دیگری مانند این مسابقات شرکت کنیم. برای این کار قرار است به آفریقای جنوبی سفر کنیم و در سالروز «نلسون ماندلا» با تیم ملی فوتبال این کشور دیدار تدارکاتی داشته باشیم. ما چارهای جز ادامه دادن و تسلیم نشدن نداریم. ما کشور خود را ترک نخواهیم کرد. ما خانه را ترک نمیکنیم.
«جبریل الرجوب» در خصوص حمایتهایی که فیفا میتواند از این تیم انجام دهد گفت: یک سیاست دوگانه وجود دارد. فیفا و کمیته بین المللی المپیک (IOC) باید یک استاندارد و یک سیاست را دنبال کنند. اتحادیه فوتبال رژیم صهیونیستی در حال برگزاری بازیهای رسمی لیگ در سرزمینهای اشغالی فلسطین است که نقض آشکار اساسنامه فیفا و منشور المپیک است. ثانیاً، من هرگز نشنیده ام که سازمانی ورزشی در اسرائیل از حملات، تخریب و کشتار بازیکنان [فلسطینی]از دولت خود انتقاد کند. ما همچنان به کمیته بین المللی المپیک و فیفا فشار میآوریم تا از اصول خود پیروی کنند. امیدوارم جامعه بینالملل، چه ورزش و چه جوامع مدنی، بفهمند که زمان آن رسیده که باید این رژیم را با کارت قرمز جریمه کنند. آنها حق ندارند دیگران را از حقوقشان محروم کنند در حالی که خودشان از این حقوق لذت میبرند.
وی در خصوص تأثیرات حملات رژیم صهیونیستی به غزه بر تمرکز بازیکنان این کشور گفت: قطعاً این تأثیر وجود دارد. بازیکنی را تصور کنید که یکی از اعضای خانواده، دوستان یا نزدیکانش در غزه است. این یک تراژدی دردناک است. اما تسلیم شدن بخشی از برنامه ما نیست. همه ما از نظر روحی و جسمی [از این جنگ]متأثر هستیم، اما باید به مبارزه خود ادامه دهیم.
وی در خصوص آینده بازیکنان تیم پس از پایان جام ملتهای آسیا که باید به سرزمینهای اشغالی برگردند، گفت: ما مردم فلسطین هستیم و وضعیت و سرنوشتمان هم همچون دیگر مردم این کشور است. ما به خانه میرویم، با خانوادههایمان ملاقات میکنیم و دوباره سعی میکنیم برای تمرین و مسابقه به جای دیگری برویم. ورزش بخشی از مقاومت ما است. ورزش بخشی از وظیفه ملی ما در قبال مردم است.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: